Dolar

32,3709

Euro

35,0389

Altın

2.323,60

Bist

9.079,97

Adana Demirspor Teknik Direktörü Özköylü:

Adana Demirspor Teknik Direktörü Özköylü:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-05 14:49:13

Adana Demirspor Teknik Direktörü Özköylü:
PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, yeni sezonda takıma katkı sağlayacak isimlerin tespiti için titizlikle çalıştıklarını bildirdi.

Özköylü, yazılı açıklamasında, yeni sezonda hedefe koşan bir ekiple mücadele edeceklerini belirtti.

Medyada ve sanal alemde birçok futbolcu isminin ön plana çıktığını aktaran Özköylü, "Taraftarlarımdan rica ediyorum, bu isimlere itibar etmesinler. Gerekli görüşmeleri yapıp, imzaları attırdıktan sonra isimler belli olacak. Yapılan spekülasyonlar ve bazı oyuncu isimlerinin gündeme gelmesi, bizleri transfer aşamasında zorluyor. Dolayısıyla fiyatlar da artıyor" değerlendirmesinde bulundu.

Yeni sezonda güçlü bir Adana Demirspor oluşturmak için yoğun şekilde çaba gösterdiklerini vurgulayan Özköylü, şunları kaydetti:

"Takımımıza katkı sağlayacak isimlerin tespiti için gece gündüz çalışıyoruz. Harika bir takım oluşturacağız. Taraftarlarımızın içi rahat olsun. Sağolsun, başkanımız Sedat Sözlü ve yönetim kurulumuz bu konuda son derece özverili. Kadromuza dahil ettiğimiz oyuncularımızın kulübümüze faydalı olacağına yürekten inanıyorum. Bu göreve büyük bir heves ve heyecanla geldim. Lütfen herkes bize güvensin. Bu şehri ve kulübümüzü başarıya taşıyacak transferler yapacağız. Yabancı transferde, ülkelerinde milli takımda oynayan futbolcu aldık, almaya da devam edeceğiz. Geçen yıldan takımın bünyesinde kalan 5 oyuncu var. Kulübümüzün bütçesine uygun isimlerle harika bir takım ortaya çıkacak. Alacağımız tüm isimler, bu işin peşini sonuna kadar kovalayacak."

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara