Dolar

32,3310

Euro

35,1140

Altın

2.309,53

Bist

9.079,97

Adana'da tir ile otomobilin carpismasi

Adana'da tir ile otomobilin carpismasi

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-08 15:45:25

Adana'da tir ile otomobilin carpismasi
Adana'da tırla otomobilin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden cumhuriyet savcısı İsmail Kaya, görev yaptığı adliyede meslektaşları tarafından anıldı.

Adana Adliyesi'ndeki odasına karanfil bırakan yargı çalışanları, Kaya için dua etti.

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, burada yaptığı konuşmada, Kaya'nın çok iyi bir hukuk adamı olduğunu ve ölümünden büyük üzüntü duyduklarını belirtti.

Kaya'nın kişiliği ve çalışmalarıyla örnek biri olduğunu kaydeden Yeldan, şöyle devam etti:

'Ani bir kayıptı, o nedenle üzüntüsü de tarifsizdir. Biz geride kalanlara, yargı camiasına, ailesine ve tüm meslektaşlarımıza başsağlığı diliyoruz. Hatıralarını, ailesini, tüm emanetlerini korumak bizim hem onurumuz hem görevimiz. Tüm arkadaşlarımızın, yargı camiamızın onlara sahip çıkacağına dair hiçbir endişemiz yok. Ailesi ve çocuklarıyla ilgili üzerimize düşen ne varsa hep beraber yapacağız. Hepimizin başı sağ olsun."

Cumhuriyet savcısı Kaya'nın cübbesi koltuğuna asılırken, masasına da fotoğrafı ve her zaman kullandığı eşyalar konuldu. Savcı Kaya'nın öz geçmişinin okunduğu anma törenine katılanlar, saygı duruşunda bulundu.

Meslektaşları ve yargı çalışanlarının duygu dolu anlar yaşadığı törende, Kaya'nın 4 yıldır birlikte görev yaptığı zabıt katibi Aynur Köylü'nün de gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Cumhuriyet savcısı Kaya'nın (48) idaresindeki 01 SR 952 plakalı otomobil ile Mustafa Taş'ın kullandığı 33 NZJ 36 plakalı tır, dün E-90 Otoyolu Hastaneler kavşağı girişinde çarpışmış, kazada Kaya ile otomobildeki Vedat Çörekli olay yerinde, Abdulkadir Azınç ise kaldırıldığı Adana Numune Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

Haber Ara