Dolar

32,4949

Euro

34,8303

Altın

2.475,02

Bist

9.530,47

Adana'da hastanede 'sahte stajyer' iddiası

Adana'da hastanede 'sahte stajyer' iddiası

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-30 18:57:41

Adana'da hastanede 'sahte stajyer' iddiası
Kendisini sağlık meslek lisesi öğrencisi olarak tanıtarak, hastanede staja başladığı iddia edilen açıköğretim lisesi öğrencisi, hemşirenin dikkati sayesinde gözaltına alındı.

Merkez Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi'ndeki Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesine gelen 17 yaşındaki B.D, Gastroenteroloji Yoğun Bakım Servisi'nde bir süre stajyer gibi görev yaptı.

Serviste görevli hemşire, üzerinde acil sağlık hizmeti personeli kıyafeti bulunan B.D'nin durumundan şüphelendi. Hemşire, kendisini özel sağlık meslek lisesinde öğrenci olarak tanıtan ve staj için hastanede bulunduğunu belirten B.D'ye sağlıkla ilgili bazı teknik sorular yöneltti, cevap alamayınca durumu yöneticilere bildirdi.

Güvenlik görevlileri, hastane yöneticilerinin talimatıyla şüpheliyi yakalayarak, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

B.D, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Hastane yönetimi, şüphelinin hangi amaçla kaç gün hastanede bulunduğunu belirlemek için inceleme başlattı.

Hastanenin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, üzerinde sağlık görevlisi kıyafeti bulunan B.D'nin güvenlik görevlilerince yoğun bakım servisinde yakalanması ve polise teslim edilmesi yer alıyor.

Haber Ara