Dolar

32,4967

Euro

34,7667

Altın

2.471,86

Bist

9.530,47

Adana'da 1. Kademe Dart Antrenör Kursu tamamlandı

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 10 gün süre ' 1. Kademe Dart Antrenör Kursu' Adana'da tamamlandı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-26 09:57:39

Adana'da 1. Kademe Dart Antrenör Kursu tamamlandı
Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 10 gün süre " 1. Kademe Dart Antrenör Kursu" Adana'da tamamlandı.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ahmet Özdağ, Menderes Spor Salonu toplantı odasında yapılan kursa 6 ilden toplamda 36 kişinin katıldığını söyledi.

Özdağ, Adana'nın son yıllarda dart branşında yükseliş olduğunu belirterek, "Kentimizde dartı yaygın hale getireceğiz. Kursumuza Adana'nın yanı sıra Samsun, Bilecik, Eskişehir, Osmaniye ve Diyarbakır'dan 36 bay ve bayan kursiyer katıldı" dedi.

Branşların yaygınlaşmasında en büyük destekçilerinin Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel olduğunu ifade eden Özdağ, "Eğitimde başarılı olan kursiyerlerin Adana ve diğer kentlerde yüzlerce sporcu kazandıracağına eminim. Teorik ve uygulama sınavlarında başarılı olanları '1. Kademe Dart Antrenör Belgesi' almaya hak kazanacaklar" diye konuştu.

Ayrıca, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel kursu ziyaret ederek, hem kurs hakkında bilgi aldı, hem de ok attı.

Haber Ara