Dolar

32,3339

Euro

35,1327

Altın

2.308,99

Bist

9.079,97

Abdurrahman Dilipak Ak Parti'yi uyardı: Rusya ve Asya'ya özel uçakla...

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, Ak Parti kongresine ilişkin uyarılarda bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-23 17:28:52

Abdurrahman Dilipak Ak Parti'yi uyardı: Rusya ve Asya'ya özel uçakla...

Abdurrahman Dilipak, “Referandumda sona doğru” başlıklı bugünkü yazısında, “AK Parti'de kongre olacak” dedi ve şöyle devam etti:

“Bu süreçte AK Partililerin seferberlik ilan etmesi, partiyi FETÖ'cülerin, menfaat şebekelerinin, cahil, korkak, tembel na-ehil, kafaları kirada, partiyi ele geçirmek isteyen klik mensubu insanların elinden kurtarmaları gerek. Daha sonra sıra siyasilere gelecek..”

“RUSYA'YA, ASYA'YA ÖZEL UÇAKLA…”

Sahi, bir kısım AK Parti kurucuları, o anlı-şanlı eski bakanlar, yıllarca yüksek görevlerde bulunan zevat, işadamları nerelerdeler.. Ne iş yaparlar, ne düşünürler. Bunları tanıyın, not edin. İş zamanı ortadan kaybolanların, yarın iktidar nimetlerini paylaşmak için sıraya girmelerine fırsat vermeyin. Rusya'ya, Asya'ya sex ve kumar için özel uçak kiralayıp giden işadamlarının partinizi, vakıf ve derneklerinizi ele geçirmelerine fırsat vermeyin” uyarısında bulunan Dilipak şöyle devam etti:

“Bunların siyasilerle menfaat şebekeleri kurmalarına izin vermeyin.. Bu uzun soluklu bir hassasiyet gerektiren bir iştir. 3 günde olacak iş değil. Şeytan boş durmayacak, hatta uşakları ile birlikte fazla mesai yapacaktır.

Haber Ara