Dolar

32,3294

Euro

35,0613

Altın

2.284,99

Bist

8.982,03

Abdullah Avcı: 'Önemli tecrübeler kazanmaya devam edeceğiz'

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ilk maçta 2-1 mağlup oldukları Shakhtar Donetsk maçının rövanşında kadroda değişikliklere gidecekle

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-24 20:36:40

Abdullah Avcı: 'Önemli tecrübeler kazanmaya devam edeceğiz'
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ilk maçta 2-1 mağlup oldukları Shakhtar Donetsk maçının rövanşında kadroda değişikliklere gideceklerini belirterek, "Önemli tecrübeler kazanmaya devam edeceğiz" dedi.

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanş maçında yarın Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla karşılaşacak. Karşılaşma öncesi Teknik Direktör Abdullah Avcı ve oyunculardan Ferhat Öztorun, karşılaşmanın oynanacağı Arena Lviv'de basın toplantısı düzenledi. Başarılı teknik adam, kadroda değişiklikler yapacağını belirterek, "Taktiğimiz çok farklı olmayacak. Oyunun iki yönünü de oynamaya çalışacağız. Bunun için de planlarımız var, umarım yarın bunları gerçekleştiririz. Gol atarsak başka, gol yersek başka senaryolar ortaya çıkacak" dedi.

Rakiplerinin son 6 senedir Şampiyonlar Ligi'nde oynadığını ve Avrupa Ligi'nin üzerinde bir takım olduğunu vurgulayan Avcı, "İlk maçta da performans olarak bunu gösterdiler. Biz iki senedir bu lige adım atıyoruz. Bizim için ilk maç çok önemli bir tecrübe oldu. Bu arada ligimiz başladı. Ligimizin en iyi takımlarından birini mağlup ederek sezona başlamak bizim açımızdan moral oldu. Onun morali üzerimizde. Yarınla beraber bu seviyede önemli tecrübeler kazanmaya devam edeceğiz. Rakibin önemli bir avantajı var ama umarım yarın bizim adımıza iyi bir sonuç olur. Olumlu ya da olumsuz bunlardan önemli tecrübeler kazanacağız. Shakhtar Donetsk'in Young Boys'a elendiği maça da oyun olarak baktığınızda, Shakhtar'ın farklı kazanması gerekiyordu ama kimsenin beklemediği şekilde Young Boys'a elendi" ifadelerini kullandı.

Medipol Başakşehir'in defans oyuncularından Ferhat Öztorun çok zorlu bir takıma karşı oynayacaklarını belirterek, "Kendi sahamızda kaybettik ama hocamızın da dediği gibi burada maç oynanmadı. Teslim olmaya gelmedik, elimizden gelen en iyi mücadeleyi ortaya koyacağız ve sonrasında sonucu göreceğiz" diye konuştu.

Medipol Başakşehir, Shakhtar Donetsk ile oynayacağı maçının hazırlıklarını tamamladı. Lviv Arena'da, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardında top kapma çalışması yapan futbolcular, taktik çalışmayla antrenmanı tamamladı.

(TK-TK-S)

Haber Ara