Dolar

32,3769

Euro

35,1250

Altın

2.325,29

Bist

9.079,97

Abdülkadir Selvi yazdı: Erdoğan'a yeni kumpas mı?

Abdülkadir Selvi, bugünkü yazısında Erdoğan'a yeni kumpasın kurulduğunu iddia etti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-05 11:19:12

Abdülkadir Selvi yazdı: Erdoğan'a yeni kumpas mı?

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, bugünkü köşesinde FETÖ'den gözaltına alınan Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu hakkında ilginç bir ayrıntı paylaştı.

Selvi, Muratoğlu'nun, Doğan Grubu'na vergi cezası kesen müfettişlerin FETÖ'den ihraç edildiğini tespit edip, resmi makamlara başvuruda bulunan kişi olduğunu yazdı.

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Muratoğlu, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın yakın çalışma arkadaşlarından biri olarak biliniyor.

Barbaros Muratoğlu'nun Gülen'le fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

HESAPLARINI KAPATTI

Gözaltına alınan Muratoğlu'na "FETÖ'nün medya yapılanması içerisinde faaliyet gösterdiği" suçlaması yöneltiliyor. Gülen ile çekilen fotoğraflarının ortaya çıkmasından sonra sosyal medya hesaplarını kapattığı belirlenmişti.

Doğan grubunun tepkisini çeken gözaltı sonrası bir değerlendirme de Abdülkadir Selvi'den geldi. 15 Temmuz gecesi CNN Türk'ün ve Doğan Grubu'nun darbeye karşı yayınını hatırlatan Selvi, "Erdoğan'a yeni kumpas mı?" başlıklı yazısında şu ifadelere yer verdi:

MURATOĞLU, DOĞAN GRUBU'NA CEZA KESEN KİŞİ FETÖ'CÜ OLDUĞUNU TESPİT ETMİŞ

"FETÖ'cü gösterilmeyen çalışılan Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu, Doğan Grubu'na vergi cezası kesen müfettişlerin FETÖ'den ihraç edildiğini tespit edip, resmi makamlara başvuruda bulunan kişiydi. Kendisini Yeni Şafak Ankara temsilcisi olduğum dönemden beri tanırım. Biz arkadaşımızın aklanacağından eminiz.

ASIL ERDOĞAN'A KUMPAS KURMUŞLAR

Biz bu filmi Ergenekon sürecinde seyrettik. Ergenekon'u sulandırıyorsunuz dediğimizde FETÖ'cüler, “Erdoğan istediği için yapıyoruz” diyorlardı. Sonra gördük ki, asıl Erdoğan'a kumpas kurmuşlar. Bu kez de FETÖ gösterilip, Erdoğan'a mı tuzak kuruluyor?

Darbe tehlikesinin henüz atlatılmadığına inanıyorum. FETÖ'cülerin ayıklanıp, darbecilerin tamamen temizlenmediği bir dönemde, işbirliği yapmamız gerekirken, demokrasi mücadelesi verenlere karşı savaş açılmasından dolayı endişeliyim."

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara