Dolar

32,5636

Euro

34,9168

Altın

2.434,50

Bist

9.645,02

Abdülhamid Han’ın torunu saldırıyı kınadı

Sultan 2’nci Abdülhamid Han’ın torunu Abdülhamit Kayıhan Osmanoğlu, Atatürk Havalimanı’nda yaşanan saldırıyı kınayarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-29 11:23:32

Abdülhamid Han’ın torunu saldırıyı kınadı

Abdülhamid Han'ın torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, yazılı açıklama yaparak Atatürk Havalimanı'nda yaşanan saldırıyı kınadı.

Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajı vererek, “İstanbul'da gerçekleştirilen bu hain saldırıyı kınıyorum. Görüyorum ki bu hain örgütler geçmişte olduğu gibi yine göğüs göğüse değil de sinsi planlarla masum insanları hedef alarak devlet ve milleti korkutma peşindeler. Bizler hiç bir zaman onlar gibi olmadık ve olamayız. Buna ne örf ve adetlerimiz izin verir ne de dinimiz. Evet bunlar üzücü ve yaşanmasını istemediğimiz olaylar, lakin bir millet'in 7'siyle 70'iyle sağcısıyla solcusuyla uyandığının, tatlı bir kavga havasında olsa da milletçe kol kola ayaklandığının göstergesidir. Eğer öyle olmasaydı bu kadar sık saldırı yaptıkları çok olmuyordu. Elbetteki bizi bölemeyecekler, elbetteki bir karış toprak alamayacaklar. Ülkemizde ve birçok ülkede yaptıkları zulmün tek amacı bu güçlü milletlere ve devletlere zarar vermek. Böyle durumlarda iyice kenetlenmemiz gerektiğine inanıyorum, çünkü bizler inanç ve görüşlerimiz ne kadar ayrı olsa da bin yıldır bu topraklara ne zaman dış bir saldırı gerçekleşse birlik olup, düşmanı def etmişizdir. Bunun aksini hesaplayanlar zaten bizden değildir” dedi.

"RABBİM BU HESAPLARI BOŞA ÇIKARSIN"

“Biz hanedan ailesi olarak hükümet ne olursa olsun, kimin yönetiminde olursa olsun asla devlet düşmanlığı beslemedik içimizde” diyen Osmanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biliyoruz ki milletimizde bir bütün olarak özünde böyle. Tekrar vefat eden güvenlik güçlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ve şehadet, yaralılarımıza acil şifaları ve yakınlarına sabır diliyorum. Bu hesapları boşa çıkarsın Rabbim”.

Haber Ara