Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

AA'nın 'Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi' kitabı

AA'nın 'Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi' kitabı

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-30 11:42:32

AA'nın 'Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi' kitabı
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabına ilişkin, "AA'yı tebrik ediyorum, ilk dakikadan itibaren güzel haberlerle olay akışını verdi. Sağlam haber kaynağı olarak halk doğru haberle yönlendirildi." dedi.

AA Kocaeli muhabiri Şengül Azbay, Karaosmanoğlu'na AA tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabını hediye etti.

Kitabı inceleyen Karaosmanoğlu, 15 Temmuz'un demokrasi tarihi için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek, halkın yönetimine, devletine, özgürlüğüne sahip çıktığını söyledi.

Darbeye karşı halkın direnişinin insanlık tarihi boyunca unutulmaması gerektiğini ifade eden Karaosmanoğlu, "Bunu belgelemek, fotoğraflarla kronolojik olarak, dakika dakika, gün ve gün çok güzel bir şey. Yaşadığımız birinci gün çok önemliydi." şeklinde konuştu.

Karaosmanoğlu, her yaştan insanın demokrasi nöbetine katıldığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"AA'yı tebrik ediyorum, ilk dakikadan itibaren güzel haberlerle olay akışını verdi. Sağlam haber kaynağı olarak halk doğru haberle yönlendirildi. Doğru haber kaynakları olmasa manipülasyonlar olacak. Çok daha kötü sonuçlar alınabilirdi. AA'yı ve onun şahsında tüm basını, televizyonları, muhabirleri kutluyorum."

Karaosmanoğlu, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı ile kitapta emeği geçenlere teşekkür etti.

Haber Ara