Dolar

32,3299

Euro

35,0822

Altın

2.286,60

Bist

8.967,32

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-09 16:51:38

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı
A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 5. Grup'ta 21 Ekim'de Macaristan, 25 Ekim'de de Almanya ile deplasmanda yapacağı maçların aday kadrosu açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Talat Tuncel yönetimindeki takımın aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi:

Ezgi Çağlar, Esra Erol, Çiğdem Belci, Yağmur Uraz (Kireçburnuspor), Meryem Koç (Adana İdmanyurduspor), Didem Karagenç, Berna Yeniçeri, Arzu Karabulut, Gülbin Hız, Ebru Topçu (Konak Belediyespor), Esra Sibel Tezkan (Bergisch Gldadbach), Emine Demir (Trabzon İdmanocağı), İpek Kaya (ASJ Soyaux-Charente), Sevinç Çorlu (Ataşehir Belediyespor), Filiz Koç (TSV Limmer), Aylin Yaren, Çağla Korkmaz, Dilara Türk (Lübars), Emine Ecem Esen (Beşiktaş), Melike Pekel (Bayern Münih).

Aday kadroya davet edilen oyuncular, 17 Ekim Cumartesi günü TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve eğitim Tesisleri'nde toplanacak.

- Elemeler

Gruptaki ilk maçında Hırvatistan'a 4-1 yenilen Türkiye 3. sırada bulunuyor.

Toplam 40 takımın 5'erli 8 grupta mücadele ettiği şampiyonanın eleme maçları sonunda, gruplarını lider olarak tamamlayan takımlar ve tüm grupların en iyi 6 grup ikincisi finallere direkt olarak katılmaya hak kazanacak. Geri kalan 2 grup ikincisi ise play-off turunda karşılaşacak ve bu eşleşmeden galip çıkan takım finallere gidecek.

Eleme maçlarının 2016 eylül ayına kadar devam edecek şampiyonada, organizasyona ev sahipliği yapan Hollanda finallere direkt katılacak.

Haber Ara