Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

A Milli Kadin Basketbol Takimi Basantrenoru Akkaya:

A Milli Kadin Basketbol Takimi Basantrenoru Akkaya:

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-09 17:12:43

A Milli Kadin Basketbol Takimi Basantrenoru Akkaya:
A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın başantrenörü Aziz Akkaya, 2017 FIBA Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda Romanya ve İsrail'le yapacakları maçları kazanmak istediklerini söyledi.

Türkiye Basketbol Federasyonunun resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Akkaya, karşılaşmaların hem kendileri hem de rakipleri için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Bizim için Avrupa Şampiyonası açısından en önemli maçlara gidiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Sakatlık ve yorgunluk sebebiyle aday kadroda bazı oyuncuların bulunmadığını hatırlatan Akkaya, "Kadromuzun maçları kazanacağına inanıyorum. Yeter ki, biz takım olarak bir arada kalalım. Kazanmamız durumunda grup liderliğini yüzde 80 oranında garantilemiş durumda olacağız. Genç oyuncularımızın da katkısıyla iki maçımızı da kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

A Milli Takım'ın genel menajeri Arzu Özyiğit ise Romanya ve İsrail maçlarını başarılı bir şekilde geçerek, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları için oynanacak eleme müsabakalarına konsantre olmak istediklerini kaydetti.

A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2017 FIBA Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda 20 Şubat'ta Cluj'da Romanya ve 24 Şubat'ta da Tel Aviv'de İsrail ile karşılaşacak.

Haber Ara