Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Videoya da Photoshop geldi
Amerikalı araştırmacılar, hareketli görüntüyle durağan görüntüyü birleştirerek videoları düzeltmenin yolunu buldu.
Çarşamba, 20 Ağustos 2008 12:04

Washington Üniversitesi'nden bir grup araştırmacı, "Durağan bir sahnenin görünümünü fotoğraf kullanarak iyileştirmek" başlıklı projeleri kapsamında video teknolojisini değiştirmiş olabilir.

Araştırmacıların kurduğu sistem, bir sahnenin yüksek çözünürlüklü, iyi kaliteli fotoğraflarının özelliklerini videoya aktarabiliyor. Karşıtlığı, ışığı, poz zamanını değiştirebilen, görüntü kalitesini artırabilen, sahneden nesne silebilen sistem, After Effects'le boğuşmayı gereksiz kılıyor. Nasıl yapıldığı ise bu videoda gösteriliyor.

Fotoğraflarla videoyu iç içe geçiren sistem, bir yandan montaj ve kurguyla uğraşanlara büyük kolaylık. Ancak yeni bir sahtekarlıklar çağına da kapı açılması olası görünüyor.

Yahoyt.com

 

Piyasalar
  Alış Satış
Euro 2.0052 2.0149
Dolar 1.5858 1.5934
Sterlin 2.3896 2.4021
RÖPORTAJ
Anket
Hindistan saldırılarını Müslümanlar mı yaptı?












Foto Galeri
Videolar