Akşam 20.00 sıralarında ellerinde molotof kokteyli bulunan yüzleri maskeli bir grup, Mustafa Kemal Mahallesi'nin girişindeki yol üzerini taşlarla kapatmak istedi. Göstericileri gören çevredike esnaf kepenklerini indirerek dükkanlarını terk etti. Yaklaşık 20 kişilik grup ellerindeki molotofları ve taşları polise fırlatarak slogan attı. Mahalle girişinde hazır bekletilen çevik kuvvet ekipleri göstericilerin Mustafa Kemal Mahallesi'nde online PTT hizmeti veren binanın camlarını kırması üzerine panzerlerle gruba müdahale etti.
Polis güçleri göstericilere gaz bombası fırlatarak müdahalede bulundu. Saat 21.30 sıralarında ise çevik kuvvet ekibinin panzerlerle gerçekleştirdiği son müdahaleyle grup ara sokaklara kaçarak dağıldı.
Olaylar sırasında PTT binasının camları tamamen kırıldı. Aynı binada bulunan Mustafa Kemal Mahallesi Bilgi Merkezi'nin camları da zarar gördü. PTT binasının durumunu gören Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı Cuma Kara çok üzgün olduğunu ve PTT binasının 3. kez bu şekilde zarar gördüğünü söyledi. Kara, "Bu olaylar bizim mahallemize hiç yakışmıyor. Bu olayları yapanlar bilinçsiz çoluk çocuk, insan kendi malına böyle zarar verir mi?" şeklinde konuştu.
Öte yandan çevredeki vatandaşlar da yaşanan olaylara tepki gösterdi. Kimi vatandaşlar ise gaz bombasından etkilendiklerini söyleyerek yaşanan olayların kendilerini tedirgin ettiğini söyledi.
| Alış | Satış | |
| Euro | 2.0052 | 2.0149 |
| Dolar | 1.5858 | 1.5934 |
| Sterlin | 2.3896 | 2.4021 |


















