Karakter boyutu :
Mossad'la bağlantılı 'İslamcı hücre' çökertildi
Yemen Devlet Başkanı Ali Abdullah Salih, Yemen'de bir ''terörist hücrenin'' çökertildiğini bildirdi ve bu hücrenin İsrail istihbaratıyla bağlantılı olduğunu savundu.
Çarşamba, 08 Ekim 2008 07:20
Ali Abdullah Salih, ülkenin güneydoğusundaki bir üniversitede düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, bu terörist hücre üyelerinin 5 gün önce gözaltına alındıklarını ve İsrail istihbaratıyla olan bağlantılarıyla ilgili yakında mahkemeye çıkarılacaklarını söyledi. Salih, bu kişilerin 'İslam sloganı' altında hareket ettiklerini belirtti.
Gözaltına alınanların sayısı ve haklarındaki suçlamalar konusunda ayrıntılı bilgi vermeyen Salih, bu davanın ayrıntılarının daha sonra açıklanacağını bildirdi.
Öte yandan İsrail hükümeti, Yemen Devet Başkanının açıklamalarını yalanlayarak iddiaları asılsız olarak nitelendirdi.
Piyasalar
| Alış | Satış | |
| Euro | 1.9744 | 1.9839 |
| Dolar | 1.5645 | 1.5720 |
| Sterlin | 2.2793 | 2.2912 |
RÖPORTAJ
Anket
Kurbanınızı kendiniz mi keseceksiniz yoksa vekaleten mi kestireceksiniz?

Foto Galeri
Videolar

















