Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MÜSİAD’dan bombalı saldırıya kınama
MÜSİAD Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada; Ak Parti İstanbul İl Binası'na yönelik düzenlenen bombalı saldırı şiddetle kınandı. Açıklamada; “Olayın en kısa zamanda aydınlanacağı ve bu tür eylemlerin amacına asla ulaşmayacağı” görüşüne yer verildi
Pazartesi, 01 Aralık 2008 18:31

 

MÜSTAKİL SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ (MÜSİAD) tarafından yapılan yazılı açıklamada; “Halkımız ekonomik sıkıntılarla nasıl baş edeceğini düşünürken, yerel seçimler öncesi ülkemizde gerginlik havası oluşturmaya çalışan bazı odakların yeni bir oyunu ile karşı karşıyayız” denildi.

Açıklamada şunlara değinildi:

“Ak Parti İl Merkez Binasına yönelik olarak gerçekleştirilen ve 6 kişinin yaralandığı bombalı saldırının; 29 Mart 2009'da yapılacak olan yerel seçimler öncesi, Türkiye'nin istikrarlı ve büyük bir ekonomiye kavuşmasını istemeyen bazı odakların, terör ve benzeri unsurlar ile ülkemizde karışıklık çıkarmayı amaçladıkları aşikardır. 

Bu odakların emellerine ulaşamayacakları gibi, bundan önceki saldırılarda da olduğu gibi Türk halkı, teröre ve destekçilerine karşı yekvücut olarak dik duruşunu gösterecektir.

Bugün, terör karşısında yapılması gereken; siyaset, iş dünyası, sivil toplum ve medya olarak birlik, dayanışma içinde olmaktır. Hangi görüş ve partiden olursa olsun teröre karşı tek millet-tek yürek olarak ortaya güçlü bir irade koymalıyız.

Olayın faillerinin bir an önce yakalanarak yüce yargımız önünde hesap vereceğine dair inancımız tamdır. MÜSİAD olarak, saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diler, AK Parti yetkililerine de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz”

 

 

Piyasalar
  Alış Satış
Euro 2.0585 2.0684
Dolar 1.5118 1.5191
Sterlin 2.2570 2.2688
RÖPORTAJ
Anket
Yerel seçimler yaklaşırken, partiler arasındaki yarış da kızıştı. Peki sizce bu yarışı kim kazanacak?










Foto Galeri
Videolar