Karakter boyutu :






Dr Kilde: 'Grip aşısı milyonları öldürecek'
Finlandiya Eski Sağlık Müdürü Dr. Rauni Kilde’deden domuz gribi hakkında çok çarpıcı itiraflar... Kilde; “Dünya nüfusunun yarısını öldürmek istiyorlar” dedi dünya karıştı...
Pazartesi 07.12.2009 - 12:41
Aslı Yüce / TİMETURK
Finlandiya eski Sağlık Müdürü Dr. Rauni Kilde’den domuz gribi hakkında çor cesur açıklama. Domuz gribi aşısının bir aldatmaca olduğunu itirafa eden Dr. Kilde, “Bu aşı ile mümkün olduğunca dünya nüfusunun çoğu öldürülmek isteniyor” dedi.
Bu düşüncenin eski ABD Dışişleri Bakanlarından Henry Kissinger’e ait olduğunu söyleyen Dr. Kilde, 14-15 Mayıs 2009 tarihinde yapılan Bilderberg toplantısında bu kararın alındığını belirtti.
Dr. Kilde, bir televizyona yaptığı açıklamasında, “ABD, hiçbir maddi kayıp yaşamadan hatta milyarlarca dolar kazanarak dünya nüfusunu üçte iki oranında azaltmayı hedeflemektedir” diye konuştu.
Dünya Sağlık Örgütü’ne domuz gribinin ölümcül bir salgın olduğu yönünde beyanda bulunması için baskı yaptıklarını belirten Rauni Kilde, “Böylece aşıyı tercihli değil zorunlu yapmak istiyorlardı. Özellikle hamile kadınların ve çocukların ilk önce aşı ile zorunlu tutulması gelecek nesilleri hedeflediğini göstermektedir” açıklamasında bulundu.
Finlandiya hükümetinin sınıflandırmayı kabul etmediğini ve hastalığın derecesini normal hastalık olarak gösterdiğini ifade eden Kilde sözlerini şöyle sürdürdü; “Hiç kimse aşının bir yıl, beş yıl ya da 20 yıl sonra ne gibi etkilerinin olacağını bilmiyor: Mutlak kısırlık mı? Kanser mi? Ya da ölümcül herhangi bir hastalık mı?”
Dr. Rauni Kilde, “Amerikan yönetimi ileride bundan dolayı doğacak herhangi bir sıkıntıdan dolayı ilaç şirketlerine bir sorumluluk yüklenmemesi için şimdiden önlemini aldı ve onları tüm sorumluluklardan muaf tuttu. Bu bile işin ciddiyetini göstermeye yeter” dedi.
Griplerdeki domuzluk
Domuz gribi aşısı olmayacağız. Çünkü…
Etiketler: Rauni kilde finlandiya domuz gribi aşı ABD bilderberg ölüm sağlık bakan
YALAN
MURAT ALTIPARMAK
İllüminati (Dünyayı Yöneten Gizli Örgüt) Dünyanın nüfusunu 1 milyara kadar düşürmek istiyor sakın bu oyunlara kanmayın uyanın!!!!
31.01.2010 10:27:46
alican
ben söylediği herşeye katılıyorum ve destekliyorum dünya nüfusuınun 3/2 gitmesi demek dünyadaki açlık ve sefilliğin azalması demektir. eğer bu uğurda bende ölceksem bile
14.01.2010 12:47:58
Kilde
misafir
Arkadaşlar Kissenger'ın kim olduğuna yoğunlaşıp, Finlandiya eski sağlık bakanı olduğu iddia edilen Dr. Kilde'nin kim olduğunu unutmuşsunuz.
Tam adı Rauni-Leena Luukanen-Kilde olan bayan eski sağlık bakanı falan değil; UFO'lar, insanlar üzerine yerleştirilen mikroçip vericiler, beyin kontrolü gibi bilimkurgu düzeyinde komplo teorilerine ömür vermiş bir kişidir. Araştırabilirsiniz.
Dolayısıyla pek ciddiye almamanızı tavsiye etmekle birlikte, kendim de domuz gribine karşı olduğumu belirtirim.
29.12.2009 22:43:32
joyful..
yazıyı doğru dürüst okursanız kissenger'ın ABD eski dışişleri bakanı yazdığını görürsünüz.. bence siz yorum yazmadan önce yazıları daha dikkatli okuyun!! ayrıca dünyayı bilemem ama Türkiye'de bakanlık aşı ellerinde patlamasın diye durumu abartıyor gibime geliyor.. acaba geçen senelerde gripten ölüm oranı neydi? bundan hiç söz eden yok..
22.12.2009 20:25:01
hastalık
hayarsın doğal
kissinger amaerikanın yahudi asıllı eski dış işleri bakanıdır. ama bu haberin gerçekliini göstermez.asıl mesele
bu tür hastalıklarda insanlar üzerinde oyun oynanmasıdır.ilerki zamanlar neyi getirecek göreceğiz. ortata bi tez var doğruluğunu anlamış oluruz.
12.12.2009 13:06:02
Tüm Yorumlar İçin Tıklayınız ( 26 )
Foto Galeri
Piyasalar
| Alış | Satış | |
| Euro | 1,945 | 1,970 |
| Dolar | 1,539 | 1,548 |
| Sterlin | 2,300 | 2.321 |
RÖPORTAJ









7300 kişiden EVET istifası
02.09.10' Manşetler

RSS/XML Kaynağı
Sitene Ekle
Bülten Gönder
Facebook
Twitter'da Paylaş
Mobil Versiyon