Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kanal A'da Cemil Meriç belgeseli
Ayşe Selcan Sever’in yapım ve yönetmenliğini yaptığı "dünden yarına“ belgesel kuşağı bu haftaki konusunu Cemil Meriç’e ayırdı.
Pazartesi, 15 Eylül 2008 14:47

Haber Merkezi / TIMETURK

"Bu Ülkenin Çocukları“ alt başlığıyla yayınlanacak belgeselde okurlarının gözünden Cemil Meriç anlatılacak.

Eksik kitaplar basılsın

Ünlü düşünürle ilgili yapılan faaliyetlerin ve tanıtım programlarının tamamının onu tanıyanlarla, talebeleriyle veya aile üyeleriyle gerçekleştirildiğini düşünen program yapımcıları bir ilki gerçekleştirerek mikrofonlarını onu okuyanlara uzattılar. Bazı eserleri basılmayan ve tam anlamıyla anlaşılmadığı düşünülen büyük yazarın, genç okurlarının zihnindeki iz düşümlerinin incelendiği programda Meriç okurları rahatsızlıklarını dile getirerek, eksik kitapların bir an önce basılması çağrısında bulundular.

18 Eylül Perşembe, akşam saat 21.30’da

Sitemizin Almanya temsilcisi ve yazarlarımızdan Emine Karahocagil Arslaner’in de konuk olduğu programda Cemil Meriç, okurlarının cephesinden ekranlara taşınıyor. 18 Eylül Perşembe akşamı saat 21. 30’da Kanal a’da yayınlanacak programın Cemil Meriç’le ilgili tartışmalara yeni boyutlar kazandıracağı bekleniyor.
 

C. Meriç
Selcen
Harika bir konu! Davetleri iptal edip ekran karşısında olacağım
Salı, 16 Eylül 2008 12:04
kanal a
mahmud erken
çok güzel bir kanal özellikle Belgeselleri ve haberleri mükemmel.inşaallah digerleri gibi bu belgeseli izlerim.
Pazartesi, 15 Eylül 2008 16:41
Piyasalar
  Alış Satış
Euro 2.0585 2.0684
Dolar 1.5118 1.5191
Sterlin 2.2570 2.2688
RÖPORTAJ
Anket
Yerel seçimler yaklaşırken, partiler arasındaki yarış da kızıştı. Peki sizce bu yarışı kim kazanacak?










Foto Galeri
Videolar