Karakter boyutu :
Ergenekon'a "Bush" yorumu
Beyaz Saray: Bush, Türkiye'de demokrasinin sağlamlığından emin olmak istiyor.
Perşembe, 03 Temmuz 2008 23:43
Beyaz Saray, ABD Başkanı George W. Bush'un, Türkiye'de demokrasinin sağlam temellerde bulunduğundan emin olmak istediğini belirtti.
Beyaz Saray sözcüsü Dana Perino, brifinginde, Türkiye'deki gözaltıların hatırlatılması ve Başkan Bush'un, Türkiye'de demokrasiye ilişkin kaygıları olup olmadığının sorulması üzerine, "Sanırım Başkan'ın, Türkiye'nin güçlü bir destekçisi olduğunu söylediğini duymuşsunuzdur. Başkan, Türkiye'yi AB üyeliği için destekledi ve o ülkede demokrasinin sağlam temellerde bulunduğundan emin olmak istiyor" diye konuştu.
Sözcü Perino, Bush'un gözaltılar konusunda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül veya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüp görüşmediğinin sorulması üzerine de, "yakın zamanda bir konuşma olduğunu sanmıyorum" dedi.
amerikan başkanının görüşleri
ramazan/evran
bizim sorunumuz bizi bağlar herkes kendi işi ne bakaçak suçlular adalet önünde aklansın sonra vatandaşın önüne çıksın başarılar hakkın yolu birdir allaha emanet olun.
Cuma, 04 Temmuz 2008 00:30
Tüm Yorumlar İçin Tıklayınız ( 1 )
Piyasalar
| Alış | Satış | |
| Euro | 1.7372 | 1.7456 |
| Dolar | 1.1844 | 1.1901 |
| Sterlin | 2.2009 | 2.2124 |
RÖPORTAJ
Anket
Pekin Olimpiyatları'ndaki başarısızlığımızın sebebi sizce kim?

Foto Galeri
Videolar












