Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
E-postayla gelen tehdit kampüs kapattırdı
Middle Tennessee Devlet Üniversitesi kampüsü, bütün öğrencilere zarar verileceği tehdidini içeren bir elektronik posta yüzünden hafta sonuna kadar kapatıldı.
Cuma, 10 Ekim 2008 15:29

ABD'nin Tennessee eyaletindeki Middle Tennessee Devlet Üniversitesi kampüsü, bütün öğrencilere zarar verileceği tehdidini içeren bir elektronik posta yüzünden hafta sonuna kadar kapatıldı.

Üniversite sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, okulun bir idari birimine gönderilen postanın daha sonra geniş bir kesime yayıldığı bildirildi.

Yetkililer, kısa bir süre önce kampüste üç küçük yangının çıkarıldığını da dikkate alarak kampüsü kapatma kararı aldı. Rektör tarafından bütün çalışan ve öğrencilere gönderilen e-posta ile duyurulan kararın ardından binalarda arama yapıldı.

Eyaletin en büyük üniversitesi olan Middle Tennessee Devlet Üniversitesinin 24 bin öğrencisi bulunuyor.

Piyasalar
  Alış Satış
Euro 2.0052 2.0149
Dolar 1.5858 1.5934
Sterlin 2.3896 2.4021
RÖPORTAJ
Anket
Hindistan saldırılarını Müslümanlar mı yaptı?












Foto Galeri
Videolar