Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bahçeli yerel seçim gezilerine başladı
MHP lideri Bahçeli Trakya gezisine Kırklareli'den başladı. Bahçeli yerel seçimler için umutlu konuştu.
Cumartesi, 16 Ağustos 2008 22:13


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kırklareli'nde partililerle bir araya geldi.

Bahçeli, MHP Kırklareli İl Başkanlığını ziyaretinde, İl Başkanı Cengiz Bağdan ve partililer tarafından karşılandı. Daha sonra MHP İl Başkanlığınca Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen toplantıya katılan Bahçeli, partililere hitap etti.

Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıya, MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, MHP Genel Sekreter Yardımcıları Bülent Didinmez, Atilla Kaya ve Osman Çakır, MHP Kocaeli Milletvekili Cumali Durmuş, İstanbul Milletvekili Ali Torlak, Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş, Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı, Edirne Milletvekili Cemaleddin Uslu, Kırklareli İl Başkanı Cengiz Bada ile partililer katıldı.

Bahçeli, bir restoranda gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde salon toplantıları yaptıklarını söyledi.

Trakya gezisine Kırklareli'nden başladığını belirten Bahçeli, ''Kırklareli'nde parti yetkililerimizle bilgilendirme toplantısı yaptık. Burada parti olarak belediye başkanlığı seçimlerine hazır olduğumuzu gördüm. İnşallah seçimler sonunda belediye başkanlığını kazanacağız'' dedi.

Bahçeli, MHP Edirne İl Başkanlığını ziyaret etmek üzere Kırklareli'nden ayrıldı.

Piyasalar
  Alış Satış
Euro 2.0052 2.0149
Dolar 1.5858 1.5934
Sterlin 2.3896 2.4021
RÖPORTAJ
Anket
Hindistan saldırılarını Müslümanlar mı yaptı?












Foto Galeri
Videolar