Karakter boyutu : 12 Punto14 Punto16 Punto18 Punto
Bahçeli domuz gribine inanmıyor
Bahçeli'den şaşırtan domuz gribi yorumu: "Domuz gribinin olduğuna inanmıyoruz."
Pazar 29.11.2009 - 16:05


BAŞBAKAN Erdoğan’ın “Ben ve ailem domuz gribi aşısı olmayacak” açıklamasından hemen sonra kendisinin de bu aşıyı olmayı düşünmediğini söyleyen MHP lideri Devlet Bahçeli, dün de partililerle bayramlaşma sırasında bu görüşünü daha vurgulu bir şekilde tekrarladı.

Bahçeli, önlem alıp almadığına dair soruya verdiği yanıtta, “Hiçbir önlemimiz yok. Domuz gribinin olduğuna da inanmıyoruz. Her şey Cenab-ı Allah’ın takdiridir” ifadesini kullandı.

MHP’li eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş da domuz gribi aşısıyla insanların kobay olarak kullanıldığını savunarak kendisinin ve ailesinin domuz gribi aşısı olmayacaklarını söylemişti.

Piyasalar
  Alış Satış
Euro 2,111 2,124
Dolar 1,479 1,488
Sterlin 2,457 2.475
RÖPORTAJ
Anket
Mısır'ın bundan sonra Gazze'ye gidecek yardımlar için sadece Kızılhaç'a izin vermesini doğru buluyor musunuz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum


Foto Galeri