Dolar

32,5862

Euro

34,8399

Altın

2.499,37

Bist

9.663,12

6 yaşındaki çocuk üç gündür kayıp

6 yaşındaki Enes Tosun’dan üç gündür haber alınamıyor. Enes'in annesi, 'Bir çocuğun dediğine göre, yabancı bir araç gelmiş ve Enes'i almış götürmüş' dedi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-01 15:33:14

6 yaşındaki çocuk üç gündür kayıp

AA'nın haberine göre, Iğdır'ın Tuzluca ilçesine bağlı Güllüce köyünde 6 yaşındaki Enes Tosun üç gündür kayıp. Ailesi Enes'in oyun oynamak için evinden çıktıktan sonra dönmediğini söylüyor. Ailesinin ihbarı üzerine arama çalışması başlatan jandarma ekipleri, Tosun'un izine rastlayamadı.

Baba Metin Tosun köydeki tüm evleri aradıklarını belirtti. "İki saatliğine oyun oynamasına izin verdim. Enes köyü terk etmiş yok, Enes'imi götürmüşler. Allah rızası için herkese söylüyorum. Yardımcı olun" dedi.

Anne Bahar Tosun ise çocuğunun sağlığından endişe duyduğunu söyledi. "Bir çocuğun dediğine göre, yabancı bir araç gelmiş ve Enes'i almış götürmüş. Tuzluca'dan gelen biri de şüpheli bir araç gördüğünü söylüyor. Buradan herkese yalvarıyorum, bir annenin yalvarışını duysun herkes. Evladımı bana geri göndersinler. Kim görürse, kim bulursa Allah rızası için yardım etsin" diye konuştu.

Haber Ara