Dolar

32,3671

Euro

35,0164

Altın

2.322,35

Bist

9.079,97

53. Avrupa Sampiyon Kulupler Kros Yarismalari'nin ardindan

53. Avrupa Sampiyon Kulupler Kros Yarismalari'nin ardindan

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-07 20:42:44

53. Avrupa Sampiyon Kulupler Kros Yarismalari'nin ardindan
Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, 53. Avrupa Şampiyon Kulüpler Kros Yarışmaları'nda Türkiye'nin dört kategorinin 3'ünü kazandığını belirterek, bir kategoride de takım olarak ikinci olduklarını, ferdi olarak altın madalya aldıklarını söyledi.

Çintimar, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarışların 15 ülkenin katılımıyla gerçekleştirildiğini söyledi. Türkiye olarak çok başarılı olduklarını ifade eden Çintimar, şöyle konuştu:

"Dört kategorinin 3'ünü kazandık. Bir kategoride de takım olarak ikinci olduk, ferdi olarak altın madalya aldık. Türkiye Atletizm Federasyonu olarak, Kastamonu'da yaptığımız bu organizasyonda Kastamonu Valiliğimiz başta olmak üzere, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, kamu kuruluşları olağanüstü bir gayret gösterdi. Bize destek oldular. Bu arada gönüllülere de teşekkür ediyorum. Gönüllü olarak burada duran çocuklarımızın çok ciddi katkısı oldu. Bu organizasyonları herkesin katkılarıyla en güzel şekilde düzenliyoruz. Bundan sonra da Kastamonu'da bu tip organizasyonları yapmaya devam edeceğiz."




VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara