Dolar

32,5860

Euro

34,7636

Altın

2.505,87

Bist

9.693,46

30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-29 14:34:54

30 Ağustos Zafer Bayramı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Kadın Kolları Başkanlığındaki heyet, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret etti.

İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Çelik başkanlığındaki heyet, Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakarak, saygı duruşunda bulundu.

Daha sonra beraberindekilerle Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen Çelik, Anıtkabir özel defterine şunları yazdı:

"Büyük Taarruz ile bir milletin yeniden doğuşunun 93'üncü yılı bugün, yine sana geldik Atam, huzurunuzdayız. Türk'e hayat hakkı tanımayan emperyalist güçlerin tüm saldırılarını bertaraf ederek, bu büyük zaferi bize armağan edişini asla unutmadık, unutmayacağız. Türk vatanını bizlere armağan eden başta siz olmak üzere silah arkadaşlarınız ile tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Bugünlerde milliyetçi Türk kadınları olarak bütün şehitlerimizin acısını yüreklerimizde yaşıyoruz. Başımız dik ama boynumuz bükük. Kınalı kuzularımız şer ittifakı, hain bölücülerin hedefi olurken Anadolu'nun anaları şehitlerinin ardından yine gözyaşı döküyor. Milliyetçi Türk kadınları olarak vatanın bağrındaki düşman dayasa da hançerini muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızdaki asil kanda mevcut olduğunu biliyor ve inanıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu ve ebedi olsun."

Haber Ara