Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

1 buçuk milyonluk operasyon kamera !

Büyükçekmece'de yapımı devam eden lüks bir villada piyasa değeri 1 buçuk milyon 31 bin puronun ele geçildiği operasyonda 1 kişi gözaltına alınırken, b

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-19 14:10:01

1 buçuk milyonluk operasyon kamera !
Büyükçekmece'de yapımı devam eden lüks bir villada piyasa değeri 1 buçuk milyon 31 bin puronun ele geçildiği operasyonda 1 kişi gözaltına alınırken, baskın anı polis kamerası tarafından kaydedildi.

Büyükçekmece'de yapımı devam eden lüks bir villanın kaçak puro deposu olarak kullanıldığı ihbarı üzerine İstanbul Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Başlatılan çalışma kapsamında yurt dışından kaçak yollarla getirilen puroların Fatih'te bir iş yerinde satışa çıkarıldığı tespit edildi. Yapılan tespitlerin ardından villaya operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında Ramazan Ö. isimli şüpheli gözaltına alınırken, piyasa değeri yaklaşık 1 buçuk milyon olan 31 bin puro ile 1 adet nem ölçer aparat ele geçirildi. Operasyon anı ise polis kamerasına yansıdı.

Polis kamerasına yansıyan görüntülerde, polis ekiplerinin çilingir aracılığıyla adrese girdikleri görülüyor. Adrese giren polis ekipleri tarafından yapılan aramalarda kaçak purolar ele geçiriliyor. Yapımı devam eden villanın kaçak puro deposu olarak kullanılması dikkat çekerken, ele geçirilen purolara polis ekipleri tarafından el konulduğu görülüyor.

Haber Ara